Unaze Qiriri Me 3 Molle Dhe 6 Boçe Pishe 25cm

419 Lekë

Unaze Qiriri Me 3 Molle Dhe 6 Boçe Pishe 25cm-1120065-J

PERSHKRIMI:

Unazë mesatare qiri me mollë të kuqe, kone pishe dhe degë veshtull.
Vendoseni në një pjatë ose tabaka me një qiri dhe dekorojeni festivit!

SHOPPING CART

close