Topa Dekorativ Te Kuqe Me Shkelqim Dhe Flok Bore 8cm

839 Lekë

Topa Dekorativ Te Kuqe Me Shkelqim Dhe Flok Bore 8cm-1084957-J

PERSHKRIMI:

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa të kuq me borë në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota e mrekullueshme e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: E kuqe
Materiali i produktit: Plastike
Cope: 6 cope

SHOPPING CART

close