Topa Dekorativ Te Kuq Me Shkelqim Dhe Xixa

1,539 Lekë

Topa Dekorativ Te Kuq Me Shkelqim Dhe Xixa-1184591-J

PERSHKRIMI:

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa të kuq në 3 madhësi, me shkëlqim, mat, me dizajn të shpuar,në një pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: E kuqe
Materiali i produktit: Plastike

Cope: 50 cope

SHOPPING CART

close