Topa Dekorativ Te Kuq Me Flok Bore Dhe Xixa 8cm

839 Lekë

Topa Dekorativ Te Kuq Me Flok Bore Dhe Xixa 8cm-1111963-J

PERSHKRIMI:

Dekorime të pemës së Krishtlindjes, topa të kuq me dizajn, në pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota e mrekullueshme e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: E kuqe
Materiali i produktit: Plastike
Cope: 6 cope

SHOPPING CART

close