Topa Dekorativ Te Kuq, Mat Me Shkelqim Dhe Me Xixa

2,799 Lekë

Topa Dekorativ Te Kuq, Mat Me Shkelqim Dhe Me Xixa-1111970-J

PERSHKRIMI:

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, topa të kuq në 3 madhësi, me shkëlqim, mat, dhe dizajn të shpuar, në një pako.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: E kuqe
Materiali i produktit: Plastike
Copa: 100 cope

SHOPPING CART

close