Top Metalik I Kuq Me Zile Dhe Fjongo 4cm

139 Lekë

Top Metalik I Kuq Me Zile Dhe Fjongo 4cm-1112259-J

PERSHKRIMI:

Stolitë e pemës së Krishtlindjes zile e kuqe metalike me thekon të bardhë dhe hark të kuq.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra: E kuqe
Materiali i produktit: Metalike

SHOPPING CART

close