Thekese Buke 2 Slice Toaster With Pliers 750W

5,040 Lekë

Thekese Buke 2 Slice Toaster With Pliers 750W-BT001R

PERSHKRIMI:

Toster 2 feta me trup ABS dhe doreze çeliku me dorezë ergonomike për të bërë bukë të mbushur.

Çarje të mëdha për feta deri në 3,5 cm të trasha.

6 nivele të skuqjes së fetave.

Butonat “Shkrirje” për shkrirjen e bukës së ngrirë, “ringrohje” për t’u ngrohur dhe “Anulo” për të ndaluar gatimin.

Tabaka e heqshme e thërrimeve dhe fiket automatikisht kur gatuhet.

SKU: 19542756 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close