Tharese Flokesh Remington D5706 TH0746-N

7,990 Lekë

Tharese Flokesh Remington D5706 TH0746-N

PERSHKRIMI:

MARKA: REMINGTON
FUQIA: 2200 W
Perqendrues ajri: PO
Difuzor: PO
Funksion ionik: PO
Nivelet e temperatures dhe shpejtesise: 3 / 2
Buton per ajer te ftohte: PO
GARANCIA NORMALE: 36
Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close