Tharese Flokesh Remington D3012GP TH0755-N

6,990 Lekë

Tharese Flokesh Remington D3012GP TH0755-N

PERSHKRIMI:

Perqendrues ajri: PO
Difuzor: JO
Funksion ionik: PO
Nivelet e temperatures dhe shpejtesise: 3 / 2
Buton per ajer te ftohte: PO
GARANCIA NORMALE: 36
Ean Code: 5038061101959
MARKA: REMINGTON
FUQIA: 2000 W
Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close