Tharese Flokesh Remington AC9096 TH0750-N

8,990 Lekë

Tharese Flokesh Remington AC9096 TH0750-N

PERSHKRIMI:

Perqendrues ajri: PO
Difuzor: PO
Funksion ionik: PO
Nivelet e temperatures dhe shpejtesise: 3 / 2
Buton per ajer te ftohte: PO
Ean Code:
MARKA: REMINGTON
FUQIA: 1875 W
GARANCIA NORMALE: 60
Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close