Tharëse flokësh, Alpina Switzerland, 1200 W, 2 nivele shpejtësie, 2 nivele temperature, 220-240 V 803275

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,990 Lekë

Tharëse flokësh, Alpina Switzerland, 1200 W, 2 nivele shpejtësie, 2 nivele temperature, 220-240 V 803275

PERSHKRIMI:

Tharse flokësh Alpina 1200W, me 2 nivele temperature dhe 2 nivele shpejtësie. Kjo tharëse flokësh ka një dizajn modern dhe origjinal. Ka 2 nivele temperature dhe 2 shpejtësi, për t’u përshtatur me nevojat tuaja personale.

  • Tipi : Tharëse flokësh
  • Fuqia : 1200 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Nivele shpejtësie : 2
  • Numri i funksioneve : 2 nivele temperature
Tharese flokesh 6 1 Tharese flokesh 7 1 Tharese flokesh 8

SHOPPING CART

close