fbpx
,

Termus Krios 32 Lt P-B

3,490 Lekë

Termus Krios 32 Lt P-B

PERSHKRIMI :

Në ditët e nxehta të verës, gjatë një udhëtimi, gjatë një pikniku apo gjatë një dite në plazh asgjë nuk është më e domosdoshme se termusi .

Nëse ju dëshironi që të shtoni pllakat ftohëse mund të zgjidhni këto pllaka të një cilësie të lartë.

Ka një kapacitet prej 32 litrash dhe perdorët me dy plaka ftohëse.

 

SKU: 12234538 Categories: , Tag:

SHOPPING CART

close