fbpx

Tavoline Ushqimi Idea Cam P-B

8,500 Lekë

Tavoline Ushqimi Idea Cam P-B

PERSHKRIMI:

Tavoline Ushqimi Idea

-me fiksim universal ne karrige me shina te rregullueshme,

-7 lartesi (5-20 cm),

-tavoline e gjere , vend anatomik me mbushje te bute ne pelhure te levizshme, e pastrueshme, rrip, baza me jastek gome.

-Pas rritjes se femijes: ideale si nje karrige e larte per femijet me nje bord te madh per te vegjlit dhe si nje karrige per me te medhenjte pa dashur te ulen ne tavoline me prinderit.

-Mund te pastrohet lehtesisht me nje sfungjer, rekomandohet te lahet ne 30C.

-Mbyllje ultra-kompakt.

-Dhurata me e bukur per femijet tuaj.

SHOPPING CART

close