Tavolinë e rrumbullakët Cherleston, metalike, bezhë, L 45cm x Dia. 65cm 779948

11,000 Lekë

Tavolinë e rrumbullakët Cherleston, metalike, bezhë, L 45cm x Dia. 65cm 779948

PERSHKRIMI:

Një tavolinë ideale për konsumimin e kafes apo çajit në ambjentet tuaja të jashtme si veranda apo kopshte të gjelbëruara.

Në qëndër tavolina ka vend për vendosjen e çadrës (diametër 43mm), duke e kthyer kështu në një kënd relaksues dhe të mbrujtur nga dielli.

Peshë e lehtë dhe konstruksion i fortë metalik.

Tavolina gjithashtu ka një shtresë lyerje mbrojtëse kundra dëmtimit ndaj rrezeve UV si dhe agjentëve atmosferik.

  • Materiali : metalike
  • Ngjyra : bezhë
  • Përmasat : L 45cm x Dia. 65cm
  • Rezistenca ndaj agjentëve atmosferikë : Me shtresë lyerje kundra rezeve UV dhe agjentëve atmosferik.

 

SHOPPING CART

close