SUPER CUTS3 UNIVERSAL NUTRITION (AMERICAN)

6,860 Lekë

SUPER CUTS3 UNIVERSAL NUTRITION (AMERICAN)

SASIA: 130TABLETA

SUPER  CUTS 3 Super Cuts 3 është një formulë ultra maksimale e fuqisë e projektuar për të ndihmuar në optimizimin e metabolizmit të yndyrës, emulsifikimin e yndyrës, djegien e yndyrës dhe rritjen e masës së dobët.

Formula e provuar e Super Cuts 3 përmban përbërës kryesorë aktivë të tillë si L-Carnitine, diuretikë bimor, uspotentiators të insulinës, energizers natyrore dhe lipotropikë yndyrë-emulsifikues.

Ju gjithashtu do të merrni ushqyesve esenciale si vitamina B6, krom dhe kalcium.

Përdoreni Super Cuts 3 me ushtrimin dhe regjimin e të ushqyerit dhe shikoni se çfarë ndodh. 

Perdorimi : Merrni 3 tableta 3 her ne dite me te pakten 200ml leng te ftohte. Per resultate me te mira merret gjysem ore para stervitjes dhe kohes se shtratit.

SKU: 11831142 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close