Set mbojtes per gjurin, kycet dhe parakrahun, e kuqe 54180 -M

790 Lekë

Set mbojtes per gjurin, kycet dhe parakrahun, e kuqe 54180 -M

PERSHKRIMI :

Te ndertuar nga materiale rezistente ndaj goditjes dhe degradimit si pasoje e kalimit te kohes. Me butesi te larte ne pjesen e brendshme dhe fortesi maksimale ne pjesen mbrojtese. Sigurojne mbrojtje dhe rehati maskimale te artikulacioneve gjate perdorimeve me itensitet te larte.

SHOPPING CART

close