Stol per femije Pilsan P-B

8,820 Lekë

Stol per femije Pilsan P-B

PERSHKRIMI :

Max. Kapaciteti mbajtës 70 Kg.

-Mundësia e përdorimit në zona të hapura dhe të mbyllur

-Te qëndrueshëm dhe të sigurt.

-Lëndë e parë e përshtatshme për shëndetin e fëmijëve pa substanca kancerogjene.

-Permasat:50cm (Gjerësia) x 106cm (Gjatësia) x 73cm (Lartësia)

SKU: 22853351 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close