fbpx

Solucion pastrimi për qark elektrik, System, EC247, 400 ml 51614

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

800 Lekë

Solucion pastrimi për qark elektrik, System, EC247, 400 ml 51614

PERSHKRIMI:

Solucion specifik për pajisjet elektrike dhe elektronike, tastierat, levat, sensorët, sistemet telefonike, sistemet e alarmit, testuesit, instrumentet laboratorike. Eliminon pluhurin, kondensimin, shenjat e gishtave. Redukton rezistencën elektrike të kontakteve. Eliminon rrjedhjet aktuale dhe rivendos karakteristikat origjinale të qarqeve.

  • Paketimi : 400 ml
SKU: 81994795 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close