Shtrydhese Limoni Manuale

Krahasoni

419 Lekë

Shtrydhese Limoni Manuale-IDE

PERSHKRIMI:

Ngjyra 1 inox.
Materiali aliazh çeliku.
Marka RASSE.
Dimensionet e artikullit 9,05cm x 2,95cm x 1,96cm.
Nuk keni më nevojë të prisni limonin ose agrumet në copa të vogla, shtrydhni një filxhan lëng në një kohë nga shtrydhësi i limonit Rasse pa FARA ose mbetje tul në lëngun tuaj, Nuk ka më mbeturina.

Shtrydh me dorë limonët, limonët dhe agrumet e tjera të vogla për të bërë lëngjet tuaja të preferuara në shtëpi.

 

SKU: 45538944 Category: Tag:

SHOPPING CART

close