Shtrydhese Frutash Dhe Agrumesh Sokany LCJ-2101

3,066 Lekë

Shtrydhese Frutash Dhe Agrumesh Sokany LCJ-2101-UD

PERSHKRIMI:

Shtrydhëse Frutash Dhe Agrumesh.
Rrotullimi majtas dhe djathtas për shtrydhje më të mirë.
Kone të dyfishta.
Kapacitet me enë me lëng 700ml.
Kapak mbrojtës transparent.
Shkalla e nivelit të lëngut.
E lehtë për tu montuar.përdorur dhe pastruar.
Sistemi i integruar i sigurisë.

 

SKU: 79892724 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close