Sfere dekoruese, plastike, shampanje dhe argjend, 8cm

448 Lekë

Sfere dekoruese, plastike, shampanje dhe argjend, 8cm-790130-M

PERSHKRIMI:

Sferë dekoruese, prej materiali plastik, me diametër prej 8 cm, në ngjyrë të bardhë, gold dhe transparente, e pajisur me një shirit në pjesën e sipërme, i cili lejon që të vendoset si një lodër dekoruese në pemën e Krishtlindjeve. Përdoret për dekorimin e ambienteve të ndryshme të brendshme gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim jo-profesional, në ambiente shtëpie, dhe për përdorim profesional, nga kompanitë e organizimit të eventeve.

Materiali : Qelq

Përmasat : 8 cm

Ngjyra : E bardhë, gold dhe transparente

SHOPPING CART

close