Radiomarrese Per Femije

Krahasoni

2,970 Lekë

Radiomarrese Per Femije 10001483-BZ

PERSHKRIMI:

Bejeni sigurine e femijes nje loje me keto radiomarrese.

Keto radiomarrese jo vetëm që funksionojnë në mënyrë të përsosur brenda në shtëpi, por edhe në teren të hapur, ku mund të komunikoni në një distancë deri në 4 km.

Frekuenca e tyre është 446 MHz, kanë gjithsej 8 kanale, ndërsa ofrojnë edhe mundësinë për ta rregulluar volumin e zërit, tregojnë jetëgjatësinë e baterisë dhe ju mund te komunikoni me femijen tuaj teksa luan .

SKU: 44186723 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close