Plitkë dyshe, Fuego, JB-2011S, 1000 / 1500 W 810214

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

6,286 Lekë

Plitkë dyshe, Fuego, JB-2011S, 1000 / 1500 W 810214

PERSHKRIMI:

Furnelat elektrike janë mjaft praktike, janë të lehta në përdorim, janë lehtësisht të transportueshme dhe ngrohen shumë shpejt duke qënë se plitkat janë material gize. Ka një fuqi prej 1500 W.

  • Tipi : Plitkë dyshe
  • Fuqia : 1000 / 1500 W
  • Diametri : N/A
  • Përmasat : N/A
SKU: 27493416 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close