Pishinë Familjare Intex rrethore me strukturë, PP, blu, Dia. 366 x 76 cm 790643-M

24,500 Lekë

Pishinë Familjare Intex rrethore me strukturë, PP, blu, Dia. 366 x 76 cm 790643-M

PERSHKRIMI:

Freskohuni gjatë gjithë verës me Pishinën Metal Frame Intex.

Prodhuar për forcë, kjo pishinë mbështetet nga korniza të forta, të qëndrueshme çeliku të cilat janë të veshura me pluhur për rezistencë ndaj ndryshkut.

Muret anësore të petëzuara të forta trefishe, SUPER-TOUGH janë të përforcuara me një brez gjithëpërfshirës për të mbajtur këmbët e kornizësnë vend.

Kjo pishinë do ta bëjë oborrin tuaj të shtëpisë vendin për të qenë gjatë gjithë verës pasi familja juaj mund të pushojë dhe të luajë. Gati për ujë në 30 minuta, – ndiqni udhëzimet për vendosjen e lehtë dhe shijoni argëtimin!

  • Materiali : PP / metalike
  • Ngjyra : Blu
  • Përmasat : Dia. 366 x 76 cm
  • Kapaciteti mbajtës : 780 litra uji (90% e pishinës)

 

SHOPPING CART

close