Pishinë familjare, INTEX, PVC, gri , Ø 305×76 cm 111051-M

16,900 Lekë

Pishinë familjare, INTEX, PVC, gri , Ø 305×76 cm 111051-M

PERSHKRIMI:

Kush nuk e ka dëshiruar një pishinë në oborrin e shtëpisë tuaj? Në gjendje për të marrë një dush të ftohtë dhe pa pasur nevojë të shkojë në një klub ose një plazh?

Duke menduar në lidhje me atë INTEX ka zhvilluar pishina të pabesueshme për ju dhe miqtë tuaj për të shijuar momentet e kënaqësi dhe rehati.

Pishinë INTEX është super produkt dhe mund të fryhet dhe të shfryhet në çdo kohë.

INTEX iu shton gëzimin tuaj me ane te cilësinë dhe perfeksionin.

Pishina eshte shumë rezistente ndaj gërryes dhe ndikimit të diellit.

Montimi eshte i lehtë (nuk nevojitet mjete).

  • Përfshihet filtri : Jo
  • Materiali : PVC/Plastik
  • Ngjyra : Mikse
  • Thellësia : 76 cm
  • Diametri : 305 cm

 

Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close