Peshore Digitale Me Ekran LCD

2,646 Lekë

Peshore Digitale Me Ekran LCD-UD

PERSHKRIMI:

Kjo peshore dixhitale e peshës trupore ju lejon të monitoroni vazhdimisht peshën tuaj me teknologji të thjeshtë dhe të besueshme. Platforma është bërë nga bambu natyre për të përballuar peshën deri në 180 kg.

Shkalla llogarit menjëherë rezultatet në kohë reale nga momenti kur pesha është vendosur mbi të deri në momentin kur është stabilizuar.

Me një ekran të madh LCD, të lexueshëm, ju mund të kontrolloni peshën tuaj në kilogramë ose gurë dhe ons.

Platforma bambu.
Madhësia H300, W300, D30cm.
Bateritë e kërkuara: 1 x bateri (të përfshira).
Kapaciteti 180 kg (28 5 5 b).
I përshtatshëm për sipërfaqe të forta.
Pesha 1.5 kg.

SKU: 63461762 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close