,

Ore Smart Kids Me Sim Card Blu Dhe Roze

2,000 Lekë

Ore Smart Kids Me Sim Card Blu Dhe Roze

Ekran me ngjyra te plota dhe i sherbimit ne kohe reale per :
-Telefonata
-Mesazhe
-Foto permes kameres
-Thirje te urgjences me butonin Sos
-Mund te aktivizoni alarmin
-Mund te shikoni parashikimin  e motit
-Ka nje monitor zeri qe ju lejon te dini se cfare po ben femija juaj ne cdo kohe te dites
-Bateri me performance te larte

E krijuar posacerisht per femije, eshte e thjeshte dhe praktike. Ajo karakterizohet nga nje cilesi e qendrueshme, kapacitet i madh i baterise, konsum i ulet i energjise dhe kohe te gjate sherbimi. 3 cilesi te cilat veshtire se gjenden ne nje ore dore inteligjente per femije. 

Telefon GPS Tracker i papershkueshem nga uji. Femijet mund ta perdorin dhe kur jane duke u lare. E projektuar me nje drite LED per te bere me te lehte ecjen kur erresohet. Siguria e femijeve tuaj eshte qellimi yne paresor.

 

Ore Smart Kids1 1 Ore Smart Kids 3

 

Ore Smart Kids 13 Ore Smart Kids 11 Ore Smart Kids 12

 

Ore Smart Kids 1 1 Ore Smart Kids Ore Smart Kids 2 Ore Smart Kids1 Ore Smart Kids 25

Kategori: , Etiketa: , , ,

SHOPPING CART

close