Nargjile Amy 9614001090

7,999 Lekë

Nargjile Amy 9614001090

PERSHKRIMI:

Materiali Alumin

Sistem i Bllokuar

Tubi i brendshem celik

Evakuimi i tymit

Tub i Brendshëm Çeliku

Tabaka çeliku dhe darë

Zorrë silikoni me këllëf

Shishe qelqi kristal

Kromuar

Mundësia e përdorimit të zorrës dyshe me lidhës shtesë

Gjatësia: 60 Cm

Diametri i tubit: 16 X 13 Mm

SHOPPING CART

close