Mbeshtetese Tualeti 10 cm me kapese frontale dhe krahe 28434

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

10,528 Lekë

Mbeshtetese Tualeti 10 cm me kapese frontale dhe krahe 28434

PERSHKRIMI:

Nëse keni kufizime fizike, nese po kaloni nje periudhe post-nderhyrje kirurgjikale, ose thjesht nuk mund të bëni me atë që keni qene në gjendje te beni kur ishit 20 vjeç, detyrat e përditshme rutinë të kthehen në një stërvitje fizike te rende. Perdorimi i tualetit është një nga ato çështje qe për shumë prej nesh mund të jetë i rrezikshëm dhe i veshtire.Ne kete moment ju hyne ne ndihme mbeshteteset e tualetit te cilat do të rrisin lartësinë e tualetit duke ju lehtesuar uljen ne të. Kur muskujt janë të dobëta trupi bëhet i pasigurt, gje që e bën këtë detyrë te përditshme një çështje serioze . Blerja e një e ketijprodukti është një përgjigje shumë e lehtë dhe ekonomike për një problem të madh.

 • Lloji artikullit : Mbeshtetese tualeti
 • Marka : Mobiak
 • Numri i Modelit : 0806702
 • Materiali : Plastike
 • Përmasa : H-10cm
 • Pesha maksimale (kg) : 90

SHOPPING CART

close