Makineri Lidhese Reco PB 4 Hap 20 fleta dhe Lidh 470 flete OJAA0043

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

23,000 Lekë

Makineri Lidhese Reco PB 4 Hap 20 fleta dhe Lidh 470 flete OJAA0043Makineri Lidhese Reco PB 4 Hap 20 fleta dhe Lidh 470 flete OJAA0043

SHOPPING CART

close