Makineri Lidhese Reco Hap 11 fleta dhe Lidh 450 flete OJAA0039

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

8,000 Lekë

Makineri Lidhese Reco Hap 11 fleta dhe Lidh 450 flete OJAA0039Makineri Lidhese Reco Hap 11 fleta dhe Lidh 450 flete OJAA0039

SHOPPING CART

close