Makineri Lidhese C110 Hap 12 fleta dhe Lidh 195 flete OJAA0038

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

7,900 Lekë

Makineri Lidhese C110 Hap 12 fleta dhe Lidh 195 flete OJAA0038Makineri Lidhese C110 Hap 12 fleta dhe Lidh 195 flete OJAA0038

SHOPPING CART

close