, , , ,

LR MICROSILVER PLUS Çamçakëz Trajtues Set 3 cp. 42.00g

LR

950 Lekë

LR MICROSILVER PLUS Çamçakëz Trajtues Set 3 cp. 42.00g

siegel_10.jpg

Çëmçakiz antibaketerial për përkujdesjen e dhëmbëve dhe për dhëmbë të trajtuar kur jeni në lëvizje. Redukton kariesin dhe parodontozën që shkaktohen nga bakteret në hapësirën e gojës. Me Microsilver BG™ antibakterial. Me shije të lehtë menteje dhe pa shtesë sheqeri. Plotëson pastën e dhëmbëve për një program optimal të kujdesit të dhëmbëve MICROSILVER PLUS Patenta-Nr.: DE 10 2010 063 720.3-43

Pershkrim:

Përjetoni ndjesinë e dhëmbëve të trajtuar me freski edhe kur jeni në lëvizje.
Dentistët rekomandojnë që dhëmbët të lahen tre herë në ditë – gjë që në jetën e përditshme nuk mund të realizohet aspak. Me çëmçakëzin e ri për trajtimin e dhëmbëve MICROSILVER PLUS personat që janë shumë të zënë do të plotësojnë tashmë në mënyrë ideale rutinën larjes së dhëmbëve edhe në drekë. Çëmçakizi për trajtimin e dhëmbëve MICROSILVER PLUS ka efekt të trefishtë: redukton bakteret dhe parandalon rikrijimin e tyre. Kujdeset për frymëmarrje të freskët. Plotësimi ideal i kujdesit të përditshëm të dhëmbëve. Ndryshimi me çëmçakizët e tjerë qëndron tek Microsilver BG™. Lënda antibakteriale ka bindur tashmë me mijëra përdorues që përdorin çdo ditë produktet e trajtimit MICROSILVER PLUS Pflegeprodukten të LR. Përkujdesja më praktike në botë e dhëmbëve për një plus në shëndetin e dhëmbëve. E kombinuar me pastën e dhëmbëve programi Dental-Programm për dhëmbë të trajtuar që qëndrojnë gjatë.lr microsilver plus camcakez trajtues set 3 cp.

SHOPPING CART

close