,

Lodra Shkathtesie per Femije Qrc Ksilofon qe ndertohet tingulli ndryshon sipas gjatesise dhe formes qe femija i jep lodres 40 pcs 3-6 Vjec OTSM0010

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

2,520 Lekë

Lodra Shkathtesie per Femije Qrc Ksilofon qe ndertohet tingulli ndryshon sipas gjatesise dhe formes qe femija i jep lodres 40 pcs 3-6 Vjec OTSM0010

SHOPPING CART

close