fbpx

Lodra Per Femije Smartphone

2,500 Lekë

Lodra Per Femije Smartphone P-B

PERSHKRIMI:

Smartphone Clementoni’s Baby Mickey është një qendër e vërtetë aktiviteti, duke imituar një tabletë me prekje, me 6 çelësa ndërveprues.

Duke u argëtuar me këtë lodër edukative, fëmija juaj mëson shkronjat e para, numrat, format dhe ngjyrat.

Falë smartphone Baby Mickey, ai stimulon aftësitë e tij të shkëlqyera motorike, perceptimin e tij vizual dhe integron nocionin e lidhjes shkak -pasojë.
Smartphone Baby Mickey.

Qendra e aktivitetit që imiton një tabletë me prekje, duke përfshirë 6 çelësa ndërveprues që ndizen.

Zëri i Mickey mëson shkronja, numra, forma dhe ngjyra fillestare.

Me një buton On-Off qartë të dukshëm.

SKU: 65592553 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close