Lodra per femije Shtepia E Qenusheve P-B

2,540 Lekë

Lodra per femije Shtepia E Qenusheve P-B

PERSHKRIMI:

  • Shtëpia e Bingo dhe Rolly ashtu si në seritë televizive Bingo dhe Rolly mund të luajnë , të marrin ashensorin dhe të argëtohen.
  • Ata gjithashtu mund të fluturojnë në aeroplan në majë të shtëpisë
    Bingo dhe Rolly duan të luajnë dhe të eksplorojnë së bashku! 
SKU: 53742783 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close