Lodra Per Femije Set Lol Surprise

2,520 Lekë

Lodra Per Femije Set Lol Surprise P-B

PERSHKRIMI:

Set me personazhin e preferuar te momentit Lol Surprice ,perfshin bllok,stilolapsa dhe ngjitese,stikera,pulla te ndryshme.

Ku mund ti ngjisin ne ditare ose fletore sipas deshires.

 

SKU: 35957673 Category: Tag:

SHOPPING CART

close