Lodra per femije Piste Spirale Hot Weels P-B

9,040 Lekë

Lodra per femije Piste Spirale Hot Weels P-B

PERSHKRIMI:

-Hot Wheels Sky Crash Tower është projektuar për përplasje dhe veprim garash maksimal me motor me një gjurmë masive super të ftohtë më të lartë se 2.5 metra (36.7 in / 83 cm) të lartë!

-Fëmijët mund të rrisin automjetet e tyre lart e lart në qiell për një kërcim super të ftohtë dhe përplasjet më epike në ajër ndonjëherë!

-Kulla ofron parkim për 20+ makina, dhe një udhë portokalli që shfaqet shumë herë siguron veprim të mahnitshëm pengues me një përforcues të motorizuar për të shfrytëzuar konkurrencën dhe për të përmirësuar aftësitë e pengimit dhe garave.

-Fëmijët mund të garojnë me makina të shumta në të njëjtën kohë, duke shtuar gjithnjë e më shumë vetura për të krijuar përplasjet e tyre më epike ndonjëherë! Set Sky Crash Tower paloset për ruajtje të lehtë dhe përfshin një automjet Hot Wheels.

SKU: 58923592 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close