Lodra Per Femije Pema Trolls P-B

3,500 Lekë

Lodra Per Femije Pema Trolls P-B

PERSHKRIMI:

Mirësevini në qytetin e gjallë të Trolls Dreamworks, ku një këngë mund të ngrejë çdokënd, dhe është e inkurajuar të lejoni që ngjyrat tuaja të vërteta të shkëlqejnë. Fëmijët mund të ndërtojnë dhe eksplorojnë versionin e tyre të këtij fshati magjik me Playset Dreamworks Trolls Podular Troll Tree.

 

 

SKU: 46712229 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close