fbpx

Lodra Per Femije Nenuco Twins

4,500 Lekë

Lodra Per Femije Nenuco Twins P-B

PERSHKRIMI:

Nenuco – Binjakët, dy kukulla për fëmijë me gjatësi 35 cm.

Binjakët Nenuco janë të butë dhe vijnë me rroba që mbajnë dekorime të kafshëve të fermave.

Një kukull mbart një shishe e cila është edhe e butë një tjetër kukull mbart një biberon.

Mosha e rekomanduar nga 1 vit.

 

SKU: 35514611 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close