Lodra per femije Lol Surprise Deluxe Present Surprise P-B

5,040 Lekë

Lodra per femije Lol Surprise Deluxe Present Surprise P-B

PERSHKRIMI:

-Unbox dhuratën e përsosur, duke përfshirë një kukull Miss Partay edicion i limituar  dhe qenushi i saje, Partay Puppay.
-Çdo paketë vjen e mbështjellë tashmë në një paketë përrallore dhuratash me hark dhe etiketë.
-Unbox modat dhe aksesorët e fshehur në konfeti dhe surpriza rëre.
-Lani kukullën dhe kafshën tuaj për një ndryshim surprizë të ngjyrës.

*** Fizz nuk është për përdorim në vaskë; Mos e prekni  derisa të tretet plotësisht.

SKU: 38657667 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close