Lodra per femije Loder qenush me sensor Very Love P-B

6,540 Lekë

Lodra per femije Loder qenush me sensor Very Love P-B

PERSHKRIMI:

-Një qenush i butë për tu përqafuar. Pellush i butë, përvojë interaktive që reagon ndaj prekjes dhe përkëdheljeve të fëmijës.

-Merr frymë, mbyll sytë, lëviz houting dhe lëshon tinguj si një qenush i jetës reale.

-Barku lëviz me të vërtetë dhe kur këlyshi mund të marrë frymë.

-Kur qenushja ushqehet, shqipton tinguj, sikur pi qumësht.

-Kur bëni gudulisje në bark, lëshon tingull të gëzuar.

-Ajo fle vërtet. Merr frymë në gjumë dhe gërhet.

-Kollari ka një etiketë të personalizueshme: a mundet fëmija të shkruajë emrin e qenushit tuaj.

SKU: 47797594 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close