Lodra per femije Loder Piano Sapientino P-B

2,540 Lekë

Lodra per femije Loder Piano Sapientino P-B

PERSHKRIMI:

  • Një piano muzikore shumëngjyrëshe dhe argëtuese për t’iu afruar më shumë muzikës me Sapientino.
  • Muzikantët e vegjël mund të argëtohen me 8 letra me rezultat për të zbuluar notat muzikore dhe të mësojnë të luajnë 16 melodi të ndryshme .
  • Falë modalitetit falas, artistët e vegjël do të jenë në gjendje të japin frymën e tyre krijuese dhe të krijojnë melodi vërtet origjinale.
  • Butoni special lejon fëmijët të regjistrojnë krijimin e tyre muzikor!
SKU: 28541846 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close