Lodra per femije Loder Lepurush Qesh&Meso P-B

4,540 Lekë

Lodra per femije Loder Lepurush Qesh&Meso P-B

PERSHKRIMI:

Lodra Lepurush FisherPrice ka 75+ këngë, tinguj, melodi dhe fraza. Duart, këmba, veshi dhe zemra që ndriçojnë i përgjigjen prekjes së fëmijës. Mëson 100 fjalët e para dhe prezanton pjesët e trupit, format, numrat, alfabetin dhe shumë më tepër. 3 nivele të zgjuara të të nxënit në faza që rriten me fëmijën tuaj. 

SKU: 11562676 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close