Lodra Per FEMIJE Kukulla Magjike Elsa

Krahasoni

7,000 Lekë

Lodra Per FEMIJE Kukulla Magjike Elsa P-B

PERSHKRIMI:

Në Disney’s Frozen 2, një magji e lashtë rizgjohet dhe Elsa udhëton larg shtëpisë, duke testuar fuqitë e saj dhe duke

zbuluar se kush duhet të jetë.

Kjo kukull Elsa që këndon ka flokë të gjatë bjonde me gërsheta dhe vjen me një veshje të të frymëzuar ngaFrozen 2 !

Shtypni butonin në bustin e kukullës muzikore Elsa për të dëgjuar një fragment të  “Into the Unknown”, një këngë

origjinale nga filmi Frozen 2.

Kur fëmija juaj shtyp butonin, fustani i kukullës Elsa ndizet gjithashtu duke  imagjinuar një skenë magjike si nje fans të i madh i  Frozen!

Veshja e kukullës  Elsa është një ngjyrë e  bukur blu me çizme të lëvizshme.

Përfshin: kukull, veshje, çizme dhe udhëzime.

Moshat 3 vjeç e lart.

Përfshin 3 bateri A76 , përmban bateri me butona ose qeliza monedhash.

 

 

 

SKU: 35838337 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close