,

Tricikel Frozen P-B

7,700 Lekë

Tricikel Frozen P-B

PERSHKRIMI:

Triklist progresiv për fëmijët nga 15m+

Kornizë metalike, rrip sigurie, doreza prindërore e rregullueshme dhe e heqshme.

Levizja e rrotave në pjesën e përparme qendron drejt, për të mos lejuar që pedaluesit të kthehen kur prindi po e shtyn garazhin.

Pajisja e kyçjes së shiritit, për të mos lejuar që fëmija të ndërhyjë në drejtues kur prindi po e shtyn garazhin.

Selia ergonomike, e rregullueshme në 2 pozicione. Pedale antisidike.

Shportë pasme tejdukshme .

Dimensionet: 68 x 52 x 52 cm (doreza e prindit 95 cm).

 

SKU: 92534638 Categories: , Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close