Lodra per femije Keshtjella have Disney P-B

5,040 Lekë

Lodra per femije Keshtjella have Disney P-B

PERSHKRIMI:

Fëmijët do të pëlqejnë të rikrijojnë momente magjike nga përrallat e tyre të preferuara në Pallatin Pop-Up!

-Kjo kështjellë e bukur trefishohet si një lojë tërheqëse, hapësirë ​​e dobishme për ruajtje dhe çantë mbajtëse.

-Kështjella përmban 4 zona të ndryshme me temë dhe përfshin pajisje lozonjare të frymëzuara nga filmi Disney Princess si:

  • një vaskë ,
  • një tavolinë dhe karrige me hollësi trëndafili,
  • një ulëse mbretërore,
  • sobë kuzhine dhe më shumë!
  • Kur të jenë gati, ëndërrimtarët e vegjël mund të paketojnë të gjitha aksesorët në kështjellë, ta mbyllin atë dhe të marrin lojën e tyre në lëvizje!
SKU: 54275665 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close