Lodra Per Femije Baby Alive Martina Spagetina

5,320 Lekë

Lodra Per Femije Baby Alive Martina Spagetina P-B

PERSHKRIMI:

Martina sapo është zgjuar, një krehër i shpejtë me furçën dhe u kurua menjëherë.

Nëse e përkëdhel barkun e saj, ajo do t’ju përgjigjet dhe do t’ju bëjë të kuptoni se sa shume e  dëshiron ushqimin.

Merrni brumin e modelimit, vendoseni në shtypesin e  makaronave spageti dhe keni mbaruar.

Dhe pasi të hajë gjithçka, ushqimi shkon direkt në pelenën e Martinës.

SKU: 34117268 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close