Loder Tapet Elektronik Clementoni P-B

Krahasoni

4,480 Lekë

Loder Tapet Elektronik Clementoni P-B

PERSHKRIMI :

Loder Tapet Elektronik Clementon me aktivitetee te ndryshme.

2 mënyra të lojës “me duart tuaja” dhe “me këmbët tuaja” për të mësuar sensin e ritmit, notat muzikore, instrumentet dhe shumë më tepër.

SKU: 71536148 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close