Loder Piste makine Cars P-B

5,600 Lekë

Loder Piste makine Cars P-B

PERSHKRIMI :

Piste makinash Cars
Kontrollorët e shpejtësisë janë krijuar posaçërisht për t’iu përshtatur duarve më të vegjël të fëmijëve.

Përfshihen dy makina me 2 telekomanda, Lightning McQueen dhe Cruz Ramirez, si dhe një qark 2.4 m. Seti kërkon 4 bateri të tipit C, të cilat nuk përfshihen.

specifikimet
Ngjyra: shumëngjyrësh
Materiali: plastik
Gjatësia e qarkut: 2.4 m
Shkalla: 1:50
Përfshirë dy vetura 3 automjete, Lightning McQueen dhe Cruz Ramirez
Kontrollorët e shpejtësisë janë krijuar posaçërisht për fëmijët
Kërkon bateri 4A

SKU: 95138887 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close